Καθαρισμός Στρωμάτων με Ατμό

Καθαρισμός Στρωμάτων με Ατμό

Ατμός και ηλεκτρική σκούπα, η τέλεια μέθοδος για την απομάκρυνση των ακάρεων από το στρώμα

Ο καθαρισμός με ατμό είναι εξαιρετικός, επειδή κάνει τη δουλειά εντελώς χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Ειδικότερα ο καθαρισμός του στρώματος είναι μια διαδικασία τόσο σημαντική που ενδεικνύεται να πραγματοποιείται τουλάχιστον μια (1) φορά το χρόνο καθώς κάθε μέρα περνάμε περίπου 8 ώρες στο κρεβάτι. Αποτέλεσμα αυτού είναι το στρώμα να γίνεται συστηματικά το μέρος όπου τα νεκρά κύτταρα, η σκόνη και η βρωμιά τείνουν να συσσωρεύονται. Η υγρασία και η θερμότητα του σώματός μας δημιουργούν ένα περιβάλλον ευνοϊκό για τον πολλαπλασιασμό των ακάρεων σκόνης, τα έντομα αόρατα με γυμνό μάτι είναι ιδιαίτερα επιβλαβή, επειδή μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και δερματίτιδα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για τον καθαρισμό του στρώματος και την εξάλειψη των ακάρεων, με τη βοήθεια ατμού και ηλεκτρικής σκούπας. Ας μάθουμε πώς να το κάνουμε μαζί.

Για κάθε σπίτι, ο ατμός και η ηλεκτρική σκούπα βοηθούν πραγματικά στο ΠΛΥΣΙΜΟ, τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ και την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ μεγάλου αριθμού επιφανειών. Ωστόσο, ο καθαρισμός του στρώματος συχνά αγνοείται.

Ποια είναι η λύση όμως?? Πώς να αφαιρέσετε τα ακάρεα από το στρώμα με ατμοκαθαριστή με αναρρόφηση??
Υπάρχουν διαφορετικά συστήματα και φυσικές θεραπείες για τον καθαρισμό του στρώματος από τα ακάρεα, εάν όμως δεν εμπιστεύεστε τις οικιακές θεραπείες, μπορείτε να επιλέξετε την απολυμαντική δράση ενός ατμοκαθαριστή με λειτουργία αναρρόφησης , η οποία σας απολυμαίνει και ταυτόχρονα επιτρέπει να καθαρίσετε τη σκόνη και άλλους παθογόνους/ μικροοργανισμούς. Με τη συνδυασμένη δράση ατμού και λειτουργίας σκούπας, μπορείτε να εξαλείψετε τα ακάρεα και να απορροφήσετε την υπερβολική υγρασία, ταυτόχρονα. Με έναν ατμοκαθαριστή μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα ακόμη και για όσους πάσχουν από αλλεργίες, χωρίς προσπάθεια και σε λιγότερο χρόνο.
Με έναν ατμοκαθαριστή μπορείτε να πείτε επιτέλους αντίο σε κουβά και βούρτσα, αλλά και στα μικρόβια και τα βακτήρια. Στην πραγματικότητα, ο καθαρισμός με ατμό , εγγυάται βαθιά υγιεινή και καθαριότητα, χωρίς την ανάγκη απορρυπαντικών ή χημικών. Χάρη στην υγιεινή ισχύ μόνο του ατμού, έως και 99,9% των μικροβίων και των βακτηρίων μπορούν να αφαιρεθούν.
Τέλος σας προτείνουμε ορισμένες συμβουλές για την πρόληψη σχηματισμού ακάρεων στο στρώμα με απλές καθημερινές δράσεις:
• Μη στρώνετε το κρεβάτι αμέσως: η ζεστασιά του σώματος δημιουργεί υγρασία που προάγει τον πολλαπλασιασμό των ακάρεων. Καλύτερα να το αφήνετε να αερίζεται, αφήνοντάς το στον αέρα και το φως του ήλιου πριν ξαναστρώσετε το κρεβάτι.
• Αφήστε το στρώμα να αναπνέει συχνά , εκθέτοντας το (αν είναι δυνατόν) στον ήλιο.
• Αλλάξτε τα σεντόνια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
• Συχνά πλένετε τα καλύμματα στρωμάτων και μαξιλαριών σε υψηλές θερμοκρασίες.
• Επιλέξτε ένα στρώμα με αφαιρούμενο κάλυμμα για να διευκολύνετε τις εργασίες καθαρισμού.
Αυτές είναι πολύ χρήσιμες δράσεις, οι οποίες πρέπει να υλοποιούνται τακτικά, αλλά δυστυχώς δεν επαρκούν. Με τη βοήθεια ενός ατμοκαθαριστή, μπορείτε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα ακόμη και για όσους πάσχουν από αλλεργίες.