Παράδοση & Αποστολή

1. Παραλαβή από τη Εταιρία
Μπορείτε να παραλάβετε* τα προϊόντα που επιθυμείτε απο τη έδρα μας Λιοσίων 71 Τ.Κ. 10440 Αθήνα από 08:00 έως 19:00 (Δευτέρα – Παρασκευή) & 08:00 έως 14:00 Σάββατο.

* Βασική προϋπόθεση να έχει επιβεβαιωθεί ότι το προϊόν είναι σε διαθεσιμότητα και μπορείτε να το παραλάβετε τη ημέρα που επιθυμείτε. Μέσω Τηλεφώνου 210 8213388 είτε μέσω email: info@electrofot.gr

2. Αποστολή εντός Αθηνών
Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας παραδώσει τα προϊόντα με δικά της αυτοκίνητα και με έμπειρα καταρτισμένο προσωπικό το οποίο θα σας επιλύσει πλήρως πιθανόν συμπληρωματικές απορίες ή ερωτήσεις δημιουργηθούν κατά τη παράδοση αυτών.

α. Για ποσά άνω των 80 € η αποστολή των προϊόντων παραγματοποιείται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση
β. Για ποσά κάτω από 80 € το επιπλέον κόστος ανά παραγγελία είναι 5 € – 10 € ανάλογα με την περιοχή που έχει δηλωθεί στη Φόρμα Παραγγελία.
* Εντός Αττικής Περιοχές (Εύρος) Ανατολικά μέχρι Αγιά Παρασκευή, Δυτικά έως Χαϊδάρι, Βορέα έως Βαρυμπόμπη και Νότια μέχρι Βάρη. Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές μετά (γεωγραφικά) των προαναφερθέντων ισχύουν οι πληροφορίες οι οποίες αναγράφονται στην παράγραφο “Εκτός Αττικής”.

3. Αποστολή εκτός Αττικής – Υπόλοιπη Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα

Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρία μας αναλαμβάνει να παραδώσει χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών τα προϊόντα σε Πρακτορείο-Μεταφορική Εταιρία που θα μας έχετε υποδείξει ή προσυμφωνήσουμε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας για όποιο προορισμό εσείς επιθυμείτε.
* Τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ανάλογα με τη τιμολογιακή πολιτική του εκάστοτε Πρακτορείου και της συνεργασίας που ενδέχεται να έχετε ήδη με αυτό.